BLOEDLIJNEN & GEBOORTEDATA

ZEUGEN

LAVA – NL1370, 25-05-2018 (foto onder)

Lava is de roepnaam van onze lieve, zwarte/goldtip KuneKune zeug. Zij heeft een volledig Engelse bloedlijn (Engelse Sally-moeder en Engelse Tutaki-vader). Begin 2022 staat voor haar een date gepland met onze eigen dekbeer Caesar (Tutaki-beer).

VESPER – 4ENXY0, 11-06-2020 (foto onder)

Vesper is de roepnaam van ons grappige ginger-zwarte zeugje. Zij heeft een volledig Engelse bloedlijn (Engelse Awakino-moeder en Engelse Te Whangi-vader). Vesper is door Reestdal KuneKunes in oktober 2020 geïmporteerd en vormt qua bouw, poten en neus een prachtige aanvulling op onze groep!

Mei 2022 hoopt zij biggetjes te krijgen van onze eigen dekbeer Caesar (Tutaki-beer).

Met de zeugjes Gloria en dochter Pluvia wordt niet meer gefokt. Zij genieten samen met borgje Amor van het goede varkensleven op de Lofthoeve.

BEREN

FONS – NL0170, 06-01-2011 (foto onder)

Fons is onze zachtaardige, prachtige dekbeer. Fons heeft binnen de vereniging en bij ons mooie biggetjes voortgebracht. Ook komend jaar staan er weer dates gepland met leuke ‘dames’. Fons heeft een RU-bloedlijn (met een Kereopa-moeder). HIER meer info over een dekking door Fons.

Fons is door de dierenarts volledig gecheckt en goedgekeurd als dekbeer.

 

CAESAR – 4X7VX0, 17-07-2020 (foto onder)

Caesar is een volledig Engelse Tutaki (met een Engelse Rebecca Gina-moeder). Hij is het maatje van dekbeer Fons, met wie hij de berenweide bemant. Eind 2021 mag hij voor het eerst onze eigen zeugjes Vesper en Lava dekken. Als hij gezonde en mooie biggen geeft, komt hij ook beschikbaar voor andere gelten en zeugen.

Caesar is door de dierenarts volledig gecheckt en goedgekeurd als dekbeer.

HIER meer info over een dekking door Caesar.