BLOEDLIJNEN & GEBOORTEDATA

ZEUGEN

LAVA – NL1370, 25-05-2018 (foto onder)

Lava is de roepnaam van onze lieve, zwarte/goldtip KuneKune zeug. Zij heeft een volledig Engelse bloedlijn (Engelse Sally-moeder en Engelse Tutaki-vader). April 2022 kreeg zij negen gezonde biggetjes van  onze eigen dekbeer Caesar (Tutaki-beer).

VESPER – 4ENXY0, 11-06-2020 (foto onder)

Vesper is de roepnaam van ons grappige ginger-zwarte zeugje. Zij heeft een volledig Engelse bloedlijn (Engelse Awakino-moeder en Engelse Te Whangi-vader). Vesper is door Reestdal KuneKunes in oktober 2020 geïmporteerd en vormt qua bouw, poten en neus een prachtige aanvulling op onze groep!

Juni 2022 hoopt zij biggetjes te krijgen van onze eigen dekbeer Caesar (Tutaki-beer).

Met de zeugjes Gloria en dochter Pluvia wordt niet meer gefokt. Zij genieten samen met borgje Amor van het goede varkensleven op de Lofthoeve.

BEREN

FONS – NL0170, 06-01-2011 (foto onder)

Fons is onze zachtaardige, prachtige dekbeer. Fons heeft binnen de vereniging en bij ons mooie biggetjes voortgebracht. Fons heeft een RU-bloedlijn (met een Kereopa-moeder). Vanwege zijn leeftijd is Fons niet meer actief als dekbeer voor de KKVN. Hij geniet met Gloria van zijn pensioen in onze ‘bejaardenweide’.

CAESAR – 4X7VX0, 17-07-2020 (foto onder)

Caesar is een volledig Engelse Tutaki (met een Engelse Rebecca Gina-moeder). Hij is het maatje van dekbeer Tertius, met wie hij de berenweide bemant. Eind 2021 heeft hij voor het eerst onze eigen zeugjes Vesper en Lava gedekt. 

Caesar is door de dierenarts volledig gecheckt en goedgekeurd als dekbeer.