BLOEDLIJNEN & GEBOORTEDATA

ZEUGEN

LAVA – NL1370, 25-05-2018 (foto onder)

Lava is de roepnaam van onze lieve, zwarte/goldtip KuneKune zeug. Zij heeft een volledig Engelse bloedlijn (Engelse Sally-moeder en Engelse Tutaki-vader). Begin 2021 staat voor haar een date gepland met onze eigen dekbeer Fons (RU-beer).

VESPER – 4ENXY0 (foto onder)

Vesper is de roepnaam van ons ginger-zwarte geltje. Zij heeft een volledig Engelse bloedlijn (Engelse Awakino-moeder en Engelse Te Whangi-vader). Vesper is door Reestdal KuneKunes in oktober 2020 geïmporteerd en vormt qua bouw, poten en neus een prachtige aanvulling op onze groep!

Voorjaar 2021 staat ook voor haar een date gepland met onze eigen dekbeer Fons (RU-beer).

Met de zeugjes Gloria en dochter Pluvia wordt niet meer gefokt. Zij genieten samen met borgje Amor van het goede varkensleven op de Lofthoeve.

BEREN

FONS – NL0170, 06-01-2011

Fons is onze zachtaardige, prachtige dekbeer. Fons heeft binnen de vereniging en bij ons mooie biggetjes voortgebracht. Ook komend jaar staan er weer dates gepland met leuke ‘dames’. Fons heeft een RU-bloedlijn (met een Kereopa-moeder). HIER meer info over Fons.

CEASAR – 4X7VX0, 17-07-2020
Caesar is de roepnaam van ons dekbeertje-in-spe. Hij is een volledig Engelse Tutaki (met een Engelse Rebecca Gina-moeder). Caesar is het maatje van dekbeer Fons, met wie hij de berenweide bemant. Begin 2022 mag hij op date met Vesper. Caesar wordt in de toekomst alleen ingezet bij onze eigen zeugjes.