Biggen 2024

Op dit moment hebben we biggetjes van Tertius en Aurora. 

Zowel Tertius als Aurora zijn hier geboren (uiteraard uit totaal verschillende lijnen), dus het is voor ons wel heel bijzonder om uit die combinatie biggetjes te gaan krijgen… Het inteeltpercentage van de biggen van Tertius en Aurora komt op 0,2%, bijzonder laag dus!

Wil je biggetjes reserveren? Wij maken graag eerst kennis! Bij de kennismaking kun je ook je vragen stellen, de volwassen dieren bekijken, zien hoe klauwen eruit horen te zien, wat een gezond gewicht voor Kunes is, hoe/wat je het beste voert, hoe je Kunes huisvest en wat niet mag ontbreken in de wei.

Als je biggetjes bij ons koopt, is dat altijd inclusief 20kg voer, stamboom, gezondheidsverklaring, ontworming, registratie, oortag, castratie etc. Ook krijg je de belangrijkste informatie op papier mee en beantwoorden wij in de jaren die volgen met plezier alle vragen!

En het belangrijkste: je krijgt heel goed gesocialiseerde, ‘bomproof’, zeer makke en lieve biggetjes mee… En tot die tijd een paar keer per week mooie foto’s!

Hieronder zie je Tertius (Lofthoeve RU VIII) en Aurora (Lofthoeve Awakino XV). Om de biggetjes te zien, klik je op ‘Biggen‘!

Neem gerust contact met ons op!