Biggen 2024

De biggetjes van Vesper en Pius (2023) zijn verhuisd naar hun nieuwe weitjes/stalletjes. 

In het voorjaar van 2024 hopen we biggetjes te hebben van:

  • Tertius en Aurora. Zowel Tertius als Aurora zijn hier geboren (uiteraard uit totaal verschillende lijnen), dus het is voor ons wel heel bijzonder om uit die combinatie biggetjes te gaan krijgen… Het inteeltpercentage van de biggen van Tertius en Aurora komt op 0,2%, bijzonder laag dus!
  • Vesper en Pius. In het voorjaar van 2023 hadden we van deze combinatie zulke prachtige biggen, dat deze KuneKunes nóg eens met elkaar mogen daten. Het inteeltpercetage van de biggen uit deze combinatie is slechts 0,39%, ook bijzonder laag!

Wil je Tertius en Aurora of Vesper en Pius ontmoeten? Of biggetjes reserveren? Wij maken graag eerst kennis! Bij de kennismaking kun je dan ook je vragen stellen, de volwassen dieren bekijken, zien hoe klauwen eruit horen te zien, wat een gezond gewicht voor Kunes is, hoe/wat je het beste voert, hoe je Kunes huisvest en wat niet mag ontbreken in de wei.

Als je biggetjes bij ons koopt, is dat altijd inclusief 20kg voer, stamboom, gezondheidsverklaring, ontworming, registratie, oortag, castratie etc. Ook krijg je de belangrijkste informatie op papier mee en beantwoorden wij ook in de jaren die volgen met plezier alle vragen!

En het belangrijkste: je krijgt heel goed gesocialiseerde, ‘bomproof’, zeer makke en lieve biggetjes mee… En tot die tijd een paar keer per week mooie foto’s!

Hieronder zie je Tertius (Lofthoeve RU VIII) en Aurora (Lofthoeve Awakino XV). Voor de combinatie Vesper (Mulberry Awakino I) en Pius (Boshoeve RU X), kun je foto’s en filmpjes genoeg op deze website vinden: kijk eens onder ‘Biggen‘!

Neem gerust contact met ons op!